Palvelumme

Lääkeneuvonta

Lääkeneuvonnalla varmistamme, että asiakas on selvillä lääkkeen oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Kysy mieltäsi askarruttavista lääkkeisiin liittyvistä asioista.

Reseptin toimitus

Apteekissamme on neljä reseptien suoratoimuspistettä, joissa voit keskustella kahden kesken farmaseutin kanssa lääkehoidostasi. Kaikissa suoratoimituspisteissämme on myös kassatoiminnot, joten voit yhdeltä istumalta hoitaa apteekkiasiasi alusta loppuun.

Lääkkeiden yhteensopivuuden seuranta

Käytössämme olevalla yhteisvaikutusohjelmalla seuraamme asiakkaittemme lääkkeiden yhteensopivuutta.

Annosjakelu

Kun käytössäsi on lääkkeiden koneellinen annosjakelu, saat kaikki säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet ja vitamiinit erillisten lääkepakkausten sijaan valmiiksi annosteltuna kätevissä annospusseissa. Lisätietoa saat apteekista (puh. 02 531 9320).

Astmapalvelu

Haittaako astma elämääsi? Nakkilan apteekissa Sinua palvelee astman erityispätevyystutkinnon suorittanut farmaseutti.

Hän auttaa Sinua astman hoidon ongelmissa. Astmapalvelun tavoitteena on hyvä ja oireeton olo. Palveluun kuuluu kaksi noin puolen tunnin mittaista vastaanottokäyntiä, jolloin käydään läpi esimerkiksi omahoidon onnistuminen, lääkehoito, inhalaatiotekniikka ja PEF -mittaus mahdollisiin ongelmiin keskittyen.

Kysy lisää astmapalvelusta, puh. 02 531 9320 ja varaa aika. Erityispalvelu on maksullinen.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet ja tarpeettomat lääkkeet voit palauttaa maksutta apteekkiin hävitettäviksi ongelmajätelaitoksessa.

– Palauta lääkkeet omissa pakkauksissaan.
– Poista potilastietoja sisältävät tarrat.
– Jodipitoiset lääkkeet (esim. Jodix ja Betadine) erillään muista lääkkeistä.
– Pakkaa rikkoutuneet elohopeakuumemittarit tiiviisti kannelliseen lasipurkkiin.

Apteekin ammatilliset ohjelmat

Apteekissamme on ammatillista erityisosaamista; astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt kouluttautuvat jatkuvasti syventääkseen tietojaan omalla erityisalallaan. Yksi farmaseuteistamme on suorittanut astman hoidon erityispätevyys-tutkinnon. Astmapalvelussa on mahdollisuus saada opastusta ja apua astman hoidon ongelmissa.